jessica-mywords

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Jessica - 12 juni 2012 21:09

Vecka 24.. smaka lite på den!

Vecka 24 innebär ju midsommar nästa helg, skoj och mat och dryck och vänner.. Kan det bli bättre? =)

Det innebär ju "semester" oxå från det ena jobbet. =) Men nya erfarenheter på det andra.. Imorn ska jag försöka mig på att förstå hur telefonen funkar.. =P Kommer nog gå bra..


I lördags var vi ut med jobbet... Synd att de inte anväder fler runda bord till resturanger iaf till så stora sällskap som vi var på. Man kan ju inte prata med alla.. =(  Efter skratt och mycket tjatter, god mat, och efterrätt gick vi "yngre" vidare och satte oss på Vardag det var oxå väldigt trevligt..  Kom hem vid 01.30 tror jag men var faktiskt riktigt pigg ändå på söndagen..


Igår startade jag veckan med att åka till Sandra efter jobbet, där fanns 3 andra av hennes vänner och vi samlades för att smaka på hennes godsaker hon fixar ihop då och då.. OTROLIGT gott!! Och som vanligt pressar man ju till bristningsgränsen haha... Kollade på besvikelsematchen gjorde vi oxå hahha.. Vad ska man säga..??? Sverige, svergie..??


Idag blev det lite häng med mostersgoding (väldigt kort) och sen en spontanfika med Carro och däfefter handling. Hamnade mitt i spöregnet både när jag skulle in på affären och ut är fortfarande lite frusen trots att jag var på en powerwalk sen jag kom hem.. =P


Nu håller jag på med matlåda till imorn och kollar på prodject runway allstars... WHII! Sen ska jag gå å lägga mig. Ska upp och koka ägg till personal-mötet imorn.. =)


Lite bilder på detta då..



 

Den här efterrätten var inte att leka med! Ville inte att den skulle ta slut.. hahah


   

Idag på Rönnby visade sig dubbel lycka! Men jag orkade inte trava in i skogen och leta efter guldet.. =/



Massa kramar

/
Jessica

  








Ovido - Quiz & Flashcards