jessica-mywords

Alla inlägg den 23 juli 2011

Av Jessica - 23 juli 2011 11:53

Känns som en evighet den här veckan! Det är ju både bra och dåligt. Men ändå så har det redan gått en vecka av min semester.

Roligt har jag iaf haft. Har knappt vart hemma känns det som.

Söndagen jobbade jag och direkt efter åkte jag till Fina för att fira 1åringen. Åt bullar och kakor och hade trevligt. När alla gäster åkt hem fick jag låna Fina av Martin. Så vi hoppade på bikearna och köpte varsin barnpizza och åkte hem till mig för att fira in min semester med god mat och vin.

Bara massa snack som vanligt. Och mitt i allt snack fick Fina ett sms. Hon läste det tyst och skrattade till och sa att de var nån som skickat fel. Vi sökte nr på Eniro och på hitta men det fanns ju inte så jag fick en snilleblixt, att vi skulle googla. Det visade sig att det fanns hur många som helst som hade fått exakt eller liknande mess av denne man som det spekulerades i hurvida han var tjuv som ville kolla om folk var hemma eller omhan bara var patetisk och inte hade nå vänner. Han hittade tydligen nr i gamla blocketannonser. Så Fina gjorde som en annan tjej, skrev in nr i mobilen som "Svara aldrig".

     


Måndagen hade jag bestämmt att det skulle vara en vara dag, inga måsten. Det enda jag hade bestämmt det var att storhandla med Emma. Och det gjorde jag. Senare på eftermiddagen fick jag även besök av Määäry. Kollade på film och lite så. 


Tisdagen är väl den enda, hittlls, bästa soldagen jag har haft  på den här semestern så jag följde med Emma, Fina och Julie till E-tuna och badade i Emmas mammas pool. Och nu ska jag säga att jag har inte badat på jag vet inte när, förutom när den där jääälva ungen hälde en hink vatten över mig på Batheden förra året.! (GRR!!) Och det finns bildbevis men jag är inte bekväm över att visa den bilden så Julie får stå för dagens bild där. =)

 

Första gången i år som jag ska åka tåg och vad händer? Ja då, tåget är 15 min försenat. Så irriterande. Men jag försökte se det possitiva i det hela och fick njuta av solen som strålade på förmiddagskvisten. =P  Åkte till Sala och mötte upp Carro från AAAAAAvesta.. =) För att åka upp till Annika och ta en fika. Snacka lite skit och minnen.. Väldigt trevlgt.

Fram åt 15 var Carro och jag tvugna att forstätta vår lilla resa. Vi stannade till här hemma för att plocka upp mina grejer, åt lite och drog mot E-tuna.. (igen)

Möttes upp av en glad och fin (som alltid) Tina. Vi tog en sväng på stan och införskaffade oss lite vin till kvällen. Kvällen som blev oerhört lååång.. =) Skrattade en massa och lyssnad epå uhr mycket musik som helst. Gjorde en egen spellista på Spotyfi. 4 timmar musik fick vi ihop. Alltifrån Sclub7, Hjalle & Heavy till Basic Element och Dr. Boombay. Hur kul som helst. 4 somnade vi. Lagom till morgontidingen kom. =)

Tprsdagen blev lite i segaste laget även om vi gick upp vid 10. Åt frukost och gjorde oss iordning och intog stan för en shoppingrunda. Gick väl si så där. Åt för första gången på en Indisk resturang. Det avr jättegott...!! Så det blir det nog fler gånger.

Väl hemma somnade jag på soffan och sov/halvsov i 2 timmar från 18.30 Dummt av mig tyckte jag för jag skulle ju upp hyfsad tid på fredagen men det var inga problem alls att somna på kvällen så... =P


Fredagen var ju  inte alls kul att vaka upp till!!!

Åska och regn.. I 3 timmar höll det på och när jag tog mig upp ur sängen för att göra frukost så slog blixten ner mellan husen.. Vilken knall det var! Usha mig! Jag som är livrädd för det där skiten.. Men det gick bra.. =) Syns kanske inte så bra men det gick inte att gå på lilla vägen här mellan husen för allt vatten..

 

Fina kom och hämtade mig vid 11 för hon ville inte cykla (inte jag heller) Vi skulle ner på stan för att hitta nå trevligt. Hittade 2 saker som jag skulle köpa resten var bonus. Nu var det bara 2 saker till så..... Största delen av stålarna gick ju åt på Kicks. Jag hade nämligen blivit tipsad om nått som heter kastanjevatten. Jättesmart! Absolut men det är INTE så lätt att tvätta bort som det står att det är..!!! Köpte en ny parfym oxå. Lacost så kalrt.. =P Men joy denna gång. =)

  

Fina följde med hem för att fixa det sista med listerna i klädkammaren men vi limmade aldrig för Julie blev så trött... och jag var tvungen att börja göra mig iordning för kvällens bravader. =)

Gjorde mig klar och åkte till Sandra. Mötte upp de andra tjejerna och åt på Indigo. Ok mat men urusel service... Verkligen..!!

 Sangria kan verkligen vara farligt, bara så ni vet!  Gick viadre till Å efter maten och där kände jag mig så mätt så jag visste knappt vad jag skulle ta vägen. När de andra ville gå vidare igen så gickjag till cykeln och drog hem. Det var så skönt att få lägga sig när man mår så där..


Nu ska jag ta tag i packningen så att jag kan åka och äta tacos hos syster ikväll.. =)   Skulle ha tagit en utekväll till ikväll men iom att jag ska köra bil imorn så får jag ta det lungt...


Ha en bra lördagkväll!

Kramar

/
Jessica

  





Presentation


Bloggen är för mina vänner så de kan hålla reda på vad som sker och inte sker i mitt liv.. Ni andra är naturligtvis oxå välkomna att läsa... =)

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards